Hirdetés
. Hirdetés

Zuhannak az Acer bevételei

|

Az Acer már egészen a netbookok eleste óta pénzügyi gondokkal küzd.

Hirdetés

Az Acer már egészen a netbookok eleste óta pénzügyi gondokkal küzd, hiszen a termékkategória kihullásával egyben a legnagyobb árbevételi forrásukat is elveszítették. A helyzet azóta sem változott sokat, sőt, tulajdonképpen még tovább zuhantak a cég bevételei idén novemberben.

2012. utolsó előtti hónapjában összesen 837,43 millió amerikai dollár vándorolt az Acer kasszájába, ami októberhez képest ugyan csak 4,58 százalékkal kevesebb, éves szinten azonban meglehetősen nagy mínuszt jelent, ugyanis 31,88 százalékkal kisebb értékről van szó, mint tavaly.

Az Acer harmadik negyedéves jelentésére januárig kell várni, addig nem lehet tudni, hogy pontosan milyen irányba tart a vállalat, amely most a notebookjainak az értékét próbálja növelni, még akkor is, ha ez kevesebb modellt jelent a piacon. Az, hogy a stratégia kifizetődő-e, csak később derül ki.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.