Hirdetés
. Hirdetés

Toshiba: veszteni tudni kell

|

A Toshiba láthatóan nem csinál presztízskérdést a HD DVD formátum elvesztéséből, inkább a hasznot nézi: hamarosan csatlakozik a Blu-ray Disc Association (BDA) szakmai szervezethez.

Hirdetés

A Toshiba kedden bejelentette, hogy csatlakozik a Blu-ray Disc Association (BDA) szervezethez, és a későbbiekben olyan termékek bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot. A cég már korábban jelezte, hogy néhány hónapon belül saját gyártású BD-lejátszó forgalmazását kezdi meg, most pedig formálisan is csatlakozik egy szakmai szervezethez.

Termékpalettáján már most megtalálhatóak többek között a különböző DVD-felvevők és -lejátszók, valamint HDTV-készülékek, illetve olyan notebookok, amelyek számos különböző tárolóeszközt, például merevlemez-meghajtókat (HDD), DVD-ket és SD-kártyákat támogatnak. A cég közleménye szerint a Blu-ray formátumot támogató digitális eszközök közelmúltban tapasztalt jelentős mértékű térnyerése, valamint mind a fogyasztók, mind pedig a forgalmazók által egyaránt megfogalmazott piaci igények tükrében döntött a Toshiba a BDA szervezethez való csatlakozás mellett.

A termékek részletes adatairól, beleértve a forgalmazás megkezdésének időpontjáról, a Toshiba később fog részletes információkat közzétenni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.