Hirdetés
. Hirdetés

Tanév végi ajándékötletek

|

Idén is, mint minden évben elkezdődött a ballagási időszak, ami sok szülőt komoly ajándékválasztási tortúra elé állít. Sajnos egyre többen a továbbtanulást választják ajándéknak, mivel egyre drágább egy diploma megszerzése.

Hirdetés

Az ilyenkor népszerű ajándékok mellé egyre több műszaki termék kerül be minden évben. Ezek a meglepetések sokszor a diákok tovább tanulását is segítik, ami nem elhanyagolható szempont, amikor sétálgatunk az áruházak polcai között. Az Alphasonic Kft. kiválasztott néhány terméket a kínálatából, ami tökéletes ajándék minden diák számára.

Hirdetés

Főleg az általános iskolából ballagók körében érhetünk el nagy sikert egy okostelefonnal vagy Tablettel (Androidos telefon vagy iPhone szükséges hozzá) irányítható BeeWii Bluetooth Mini Cooper kisautóval. Egy ingyenes program letöltése után már irányíthatjuk is a távirányítós kisautót a telefonnal. Szórakoztató és nem tömegcikk a piacon, így minden gyerek büszkén fogja mutogatni osztálytársainak. És az egyik legfontosabb szempont, hogy elérhető áron vásárolhatjuk meg a piros vagy fekete kisautót. 

 

Következő ütős ajándék lehet egy OMEGA Tablet PC. Itt mindenki kedvére válogathat a belépő szintű készüléktől egészen a csúcs kategóriáig. Az OMEGA Tabletek elérhető áruk mellett minőségi anyagokból készültek ezért nem kell aggódni, hogy egy rossz minőségű, könnyen meg hibásodó gépet választunk. A Tablet minden fiatalnak ideális ajándék lehet. Egyrészt mert mindegyik típussal internetezhetünk, másrészt mert szórakoztatást is biztosít használójának. Az Android operációs rendszerrel felszerelt táblagépek a főbb programokat kezelik, így nem lehet akadály egy szövegszerkesztés vagy táblázatkezelés sem. Ezáltal tanulás szempontjából sem elhanyagolhatóak és üzemeltetésük olcsóbb is, mint egy notebook vagy asztali számítógép energiaköltségei. Bár az okostelefonok is egyre jobban támogatják az internetezést, de a Tabletek nagyobb kijelző méretük szempontjából sokkal kényelmesebbnek bizonyultak böngészés közben is. Emellett HD minőségű filmeket nézhetünk rajtuk és a Play áruházból ingyenesen letöltött játékokkal üthetjük el szabadidőnket. 

 

Néhány Tablet az Alphasonic Kft. kínálatából.

OT7004 OMEGA Tablet PC Android 4.0 MID7004 7"

MID7108 OMEGA Tablet PC Android 4.0 MID7108 7" IPS kijelző, 2x kamera, Fém ház

MID7132 OMEGA Tablet PC Android 4.0 MID7132 7" IPS kijelző, Bluetooth, beépített 3G modem, 2x kamera, fém ház

MID7502 OMEGA Tablet PC Android 4.1 MID7502 7" Dual Core 1,6Ghz, Bluetooth

A legütősebb ajándékok között fontos megemlíteni egy Android operációs rendszerrel ellátott netbookot. Az Omega gyártó egy egészen új terméket dobott piacra, mely eddig nem volt elérhető az Androidos szegmensben. Legnagyobb előnye, hogy olcsóbb a hasonló tudású Windows operációs rendszert futtató netbookoknál. A netbook külső borítása fehér színű műanyag, ami nagyon jól összeszerelt. Kifejezetten vékony az egész eszköz, kis helyen is elfér. Könnyen hordozható, súlya mindösszesen 1,45 kg. Kijelző méretet tekintve kétféle változat közül választhatunk 10,1” és 13,3”.

A belső memóriáját lehet bővíteni külső merevlemez vagy SD memóriakártya segítségével. Az Android áruházból több százezer ingyenes alkalmazást tölthetünk le így minden irodai munka vagy tanulást segítő feladat megvalósítható a netbookon. Középiskolások vagy főiskolások számára kifejezetten ajánljuk. Az internetezés szintén nem jelent gondot a beépített WI-FI segítségével, de külső 3G modemet is ráköthetünk, ha utazás közben akarjuk használni a világhálót.Teljes feltöltéssel képes akár 5 órán át elegendő energiát biztosítani. Így egy hosszabb utazáshoz is tökéletes úti társ lehet. 

 

Az ajándékválasztásnál ne felejtsük el azt a szempontot se, hogy ballagás után a nyári szünet beköszönt a diákok életébe és a fenti termékek mindegyike hasznos lehet nyaralás során is. Így ha ezek közül választunk valamit biztosan nem a szoba sarkába fog landolni a meglepetés.

Keresse Ön is a legjobb ajándékötleteket a www.alphasonic.hu webáruházban! Ha kérdése merülne fel, írjon a zsofi@alphasonic.hu e-mail címre!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.