Hirdetés
. Hirdetés

Lemaradt az ASRock

|

Hasonlóan sok más alaplapgyártóhoz, az ASRock sem mondhatja, hogy 2012. az ő éve volt.

Hirdetés

Az ASRock csatlakozott az ASUS, a Gigabyte és azon további gyártók népes táborába, amelyek elmondhatják, hogy 2012-ben nem sikerült elérni az alaplapi eladásokban kitűzött célértéket. A Digitimes forrásai szerint a vállalat tavaly 7,5 millió alaplapot tudott értékesíteni.

Ez nem számít túl soknak, főleg, ha hozzávesszük, hogy a várt eladási szám 9 millió volt. Ez utóbbi kicsit sem volt túlzó érték, ugyanis 2011-ben még 8 millió ilyen ASRock eszköz talált gazdára.

Elemzők szerint a gyártó idén sem számíthat sokkal jobb évre, annak ellenére sem, hogy az Intel egy új foglalattal, az LGA1150-nel lép a piacra (ez pedig általában magasabb alaplap-eladásokkal kecsegtet). Tavaly az Intel megtartotta az LGA1155-ös foglalatot, amely még 2011-ben, a Sandy Bridge-dzsel debütált.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.