Kompromisszumok kizárva: A Toshiba visszavág

|

Az ABC Datának köszönhetően visszatértek a Toshiba notebookok a magyar piacra, méghozzá rögtön a felső kategóriában indítanak olyan extrákkal, amilyenekről eddig nem is álmodtunk.

Egy jó notebooknál a megbízhatóság nem zárja ki a strapabíróságot és az elegáns dizájnt, a Toshiba pedig erre pénz-visszafizetési garanciát is vállal. Szilágyi Enikő, az ABC Data kereskedelmi vezetője beszélt lapunknak a Toshiba nagy visszatérésének titkairól.

Hirdetés

Computerworld: Miért az ABC Datát választotta a japán PC-gyártó, és milyen célokat szeretne a két cég együtt elérni hazánkban?

Szilágyi Enikő: Büszkén mondhatom el, hogy immáron hetedik alkalommal idén is az ABC Datát választották a legjobb kelet-közép-európai IT-disztribútornak a Distree EMEA 2018 konferencián, a lengyel anyacég pedig olyan jó kapcsolatot ápol a Toshibával, hogy nem is volt kérdéses: mi hozzuk be a magyar piacra a megújult Toshiba PC-ket. Az európai disztribútorok közül olyan hozzáadott szolgáltatásokkal emelkedünk ki, mint például az eladás utáni támogatás, az utógondozás, illetve a megbízható, tapasztalt és folyamatosan fejlődő háttér. Célunk, hogy a közép-felső kategóriában, illetve az üzleti gépek világában a vetélytársakénál vonzóbb szolgáltatásokkal meggyőzzük a felhasználókat a fejlett Toshiba gépek előnyeiről.

Szilágyi Enikő kereskedelmi igazgató, ABC Data Hungary Kft.

CW: Hordozható gépnél kiemelten fontos a biztonság és strapabíróság: mit ajánl ezen a téren az új Toshiba PC?

SzE: Az X szériás Tecra és Portege gépek megfelelnek a MIL-STD 810G katonai szabványnak, így megbízhatóságuk garantált. Kínálunk olyan modelleket, amelyek magnéziumötvözet házzal rendelkeznek, olyanokat, amelyeknek fröccsenésálló a billentyűzete, és olyat is, amelyeken a kijelzőt Corning Gorilla Glass védi. A Toshiba PC-ket Magyarországon Windows 10 Pro x64 rendszerrel forgalmazzuk, így aktiválható a BitLocker titkosítás, emellett gépeinket Windows Hello-kompatibilis, touchpadbe integrált ujjlenyomat-olvasóval és arcfelismerésre alkalmas kamerával is felszereltük.

CW: Legendásan jó szervizhálózata miatt kedvelik a Toshiba laptopokat - erre továbbra is lehet számítani?

SzE: A már bevált szervizpartnerekkel dolgozunk együtt, továbbá az általunk forgalmazott Toshiba notebookhoz kétéves világgarancia jár páratlan feltételekkel. A meghibásodott gépet futárunk ingyen szállítja a szervizbe és vissza, ha pedig a vásárlástól számított egy éven belül bármilyen gond lenne a Toshiba PC-vel, életbe lép egyedülálló Reliability Guarantee szolgáltatásunk. Ilyenkor a szakszerviz díjmentesen javítja a Toshiba notebookot, valamint a felhasználó a gép teljes vételárát is megkapja (!) fájdalomdíjként

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.