Hirdetés
. Hirdetés

Kísérletképpen amnesztiát hirdet Windowsra a Microsoft

|

Akik a Windows 7 vagy Windows 8.1 kalózpéldányát futtatják, nemsokára lehetőségük lesz azt legálissá tenni.

Hirdetés

Blogbejegyzésében Terry Myerson, a Microsoft alelnöke arról írt, hogy rövidesen elindítanak egy kísérletet az Egyesült Államokban, melynek keretében megkönnyítik a Windows 10-re való frissítést azok számára, akik nem eredeti Windows 7-et vagy Windows 8.1-et futtatnak számítógépükön. A tapasztalatokat elemzik, mielőtt az akciót kiterjesztik más országokra. Myerson tájékoztatása szerint egykattintásos lehetőséget nyújtanak majd a legálissá váláshoz a Windows Áruházon keresztül, vagy a máshol vásárolt aktivációs kód megadásával.


Nincsenek pontos adatok arról, hogy mekkora a kalózszoftverek száma a világon: a Business Software Alliance adatai szerint 2010-ben a számítógépekre telepített 10 szoftverből 4-et illegálisan másoltak le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.