Hirdetés
. Hirdetés

Hordozható LED projektorok minden célra

|

A legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mára a kedvenc készülékeinket gond nélkül bárhová magunkkal vihetjük.

Hirdetés

Az LG Minibeam modellek változatosságának köszönhetően mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő modellt, a folyton úton lévő felhasználóktól kezdve egészen az elkötelezett mozirajongókig, olvashatjuk a gyártó közleményében. A PH550 ideális választás azok számára, akiknek a vezeték nélküli, páratlan hordozhatóság a fontos, csakúgy, mint azoknak, akik imádnak a szabadban lenni, kötöttségek nélkül. Hasonlóan az LG 2016-os Minibeam projektorpaletta tagjaihoz, a PH550-es LED projektorban is megtalálható a Screen Share csatlakozási lehetőség, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy okostelefonjuk vagy táblagépük tartalmát megoszthassák a projektorral, míg ezzel egy időben Bluetoothon keresztül zökkenőmentesen kapcsolódhatnak külső hangrendszerekhez. Ezen túlmenően a projektort beépített akkumulátorral is ellátták, ami 2,5 órás működést biztosít áramhálózatra csatlakozás nélkül is. Ezek a funkciók adják meg a PH550 sokoldalúságát, amelynek köszönhetően a parkban, kempingekben vagy akár a saját kertünkben is élvezhetjük a gondtalan filmezést.

A PW1500 a legnagyobb fényerővel bíró projektor az LG Minibeam LED projektor sorozat tagjai között, így tökéletes azok számára, akiknek a képminőség a legfontosabb. Könnyű, 1,16 kilogrammos tömege mellett a PW1500 1500 lumenes fényerővel büszkélkedhet, amely az egyik legerősebb fényerővel bíró LED projektorrá teszi a piacon. A tudatos fogyasztók számára az 1000 lumenes PW1000 is vonzó választás lehet, mert a PW1500 összes funkcióját tudja versenyképesebb áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.