Hirdetés
. Hirdetés

Videótablet projektorral és élethű Dolby Atmos hanggal

|

A berlini IFA 2015 rendezvényen mutatta be a Lenovo szórakoztatásra optimalizált YOGA Tab Pro 3 tabletét.

Hirdetés

A Lenovo legújabb csúcstablete, a 10,1 hüvelykes, QHD - 2560x1600 képpontos felbontású - képernyővel felszerelt YOGA Tab 3 Pro 70 hüvelykes kép előállítására alkalmas, beépített projektorral kerül forgalomba, amely 180 fokos szögben elforgatható, így az életnagyságú képek mind a falra, mind a mennyezetre kivetíthetők. A moziszerű hangzás elérése érdekében a kínai gyártó négy előlapi JBL hangszóróból álló hangsávot épített az eszközbe, amelyet a Dolby Atmos hangtechnológia vezérel.

Hirdetés

A szórakoztatóipar legújabb szenzációja a lenyűgöző hangzást nyújtó Dolby Atmos, a mostani játékok, filmek és mozik jó részét az innovatív hangtechnológiához igazítják. A Dolby cég szerint az Atmos különleges audió élményt nyújt a fejhallgatókon és beépített hangszórókon: a mozgó hang valósággal körülfolyja a hallgatót. Ily módon olyan érzése támad, hogy a cselekmények középpontjában tartózkodik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.