Hirdetés
. Hirdetés

Logitech 2008

|

Kivilágított billentyűzet, megfigyelő rendszer és gömbkarakterisztikájú hangrendszer is szerepelt a Logitech éves sajtótájékoztatóján.

Hirdetés

Logitech Illuminated Keyboard
A manapság használatos háttérvilágítási megoldásokat továbbfejlesztve a Logitech parányi lencsékből álló fényterelőket, többrétegű festést és lézeres gravírozást használt, amitől a megvilágítás fényesebb, a kontúrok élesebbek, a betűk jobban olvashatóak. Az átlátszó borítású billentyűzet ráadásul szupervékony, kevesebb, mint 1 centiméteres vastagságú.

logi_illuminated.jpg

Logitech videó-megfigyelő kamerarendszer
A Logitech digitális-élettér portfoliójához nemrégiben hozzáadott biztonsági videokamerák hamarosan már Európában is kaphatóak lesznek. Mindkét PC alapú megfigyelő-kamerához 15 perc alatt összeállítható "szereld magad" csomag tartozik. A telepített rendszer kérésünkre e-mail értesítőt küld, amikor mozgásérzékelői jeleznek, a kamerák képei pedig egy internetre csatlakoztatott számítógép segítségével távolról is ingyen, élőben láthatóak.

Logitech V550 Nano
A felhasználók többsége szívesebben használ egeret a laptop gépek beépített érintőpadja helyett, de amikor gépével átmegy a másik szobába, az egér gyakran lemarad. A Logitech V550 Nano, vezeték nélküli, laptop gépekhez készült lézer-egerét a "Clip-and-Go" dokkoló segítségével könnyedén a számítógéphez lehet csatolni, így összefogva hordozhatóak.

Cordless Keyboard for Wii
A Logitech új, vezeték nélküli, a Nintendo által is hivatalosan jegyzett Wii billentyűzete alkalmas a sok gépelést igénylő játékokhoz és a Wii Internet Channelhez. A periféria keskeny, kompakt kialakítású és 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátvitellel rendelkezik.

logi_cdlskbwii.jpg

Logitech Z-5
A Z-5 gömbkarakterisztikájú (úgynevezett "omnidirekcionális") sztereó hangszórók az egész szobát könnyen megtöltik hangokkal, akár PC, akár Mac gépen használjuk őket. A Logitech Z-5 hangszórórendszer egyszerre minden irányba "szól", így jelentősen megnöveli azt a zónát, amin belül élvezhető minőségű a hangzás. Ez különösen jól jön akkor, ha laptop gépünkkel gyakran változtatunk helyet a lakáson vagy irodán belül. A Logitech Z-5-ben alkalmazott újszerű omnidirekcionális hangszóró megoldás, amit korábban csak a méregdrága házimozi rendszerekben láthattunk, előre- és hátrafelé néző hangsugárzókat is használ, hogy a hangokat minden irányba egyenletesen elossza.

logi_z5_112052.jpg

Logitech Squeezebox Boom
A Squeezebox Boom hálózati zenelejátszóhoz beépített erősítő és nagy teljesítményű hangszórók tartoznak egyetlen, könnyen üzembe helyezhető készülékben. A Squeezebox Boom zenelejátszó 30 wattos digitális erősítővel, két darab, két centiméteres lágymembrános magashang-sugárzóval és két darab, 7,6 centiméteres, nagy teljesítményű mélynyomóval rendelkezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.