Nagyfelbontású felvétel 15 perc alatt a Verbatim új LTH típusú Blu-ray lemezével

|

A Verbatim az optikai adathordozó szektorban bemutatja új AZO technológiával gyártott 6x BD-R LTH típusú Blu-ray lemezét, amely 25 GB tárolókapacitást kínál és 6x-os sebességgel írható. A lemez hamarosan belső gyűrűig nyomtatható felülettel ellátott változatban is kapható lesz. Az új Verbatim BD-R LTH típusú 25GB 6x Blu-ray lemez, ami alkalmas nagyfelbontású (HD) filmek felvételére, nagy mennyiségű adat tárolására és fényképek vagy videók hosszú élettartamú archiválására, már megvásárolható.

• 25 GB kapacitás, ami 3-5-szöröse a hagyományos DVD-R lemezének • Hard Coat védőbevonat • Hosszú, 50 éves archiválási élettartam • AZO hordozóréteg az optimális felvételi minőség érdekében • Kiváló minőségű lejátszás • Tintasugaras nyomtatóval a belső gyűrűig egészében (22-118 mm) nyomtatható felület Új BD-R 25GB 6x nyomtatható LTH típusú (szerves hordozóréteggel ellátott) Blu-ray lemezével a Verbatim megerősíti technológiai vezető szerepét az optikai adathordozók területén. Lenyűgöző, 25 GB-os kapacitásával, ami a DVD kapacitásának ötszöröse, az új Verbatim BD-R LTH a személyes adatok, irodai anyagok, fotók és videók hosszú élettartamú archiválásának, illetve tárolásának tökéletes eszköze. Akár 135 perc HD felbontású filmet (MPEG2 formátumban) írhatunk rá mindössze 15 perc alatt. A nyomtatható változat teljes felületére, a belső gyűrűig (22-118 mm) nyomtathatunk tintasugaras nyomtatóval, így képekkel és szövegekkel szabhatjuk személyre a lemezt. Verbatim AZO technológia és HardCoat védőbevonat A Verbatim BD-R LTH típus a bevált AZO technológiával működik, amely tökéletes felvételi minőséget és hosszú távú megbízhatóságot ad. Hosszú archiválási élettartama többek között a Verbatim Hard CoatTM technológiájának köszönhető. Ez a speciális kemény védőbevonat megóvja a lemezt a karcolódástól, az ujjlenyomatoktól és a portól, így elkerülhetőek a felvételi és lejátszási hibák. – Anyacégünk, a Mitsubishi Kagaku Media által kifejlesztett AZO hordozórétegnek köszönhetően vásárlóink biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb minőségű adathordozót használják, – fejtette ki Torsten Leye, a Verbatim EUMEA optikai üzletágának marketing menedzsere. – Technológiai szakértelmünkkel minden iparághoz hozzá szeretnénk járulni, és új Blu-ray lemezünkkel óriási lépést teszünk a jövő felé. Ahogy a CD után következett a DVD technológia, a Blu-ray az optikai adattárolás újabb generációját képviseli, és mint ilyen, jelentős előnyökkel szolgál a felvétel és adattárolás területén. Napjaink egyre növekvő mértékű adattermelését tekintve a Blu-ray formátum óriási kapacitása meggyőző érv. Évek óta piacvezetők vagyunk a CD-R és DVD-R lemezek területén.* Blu-ray lemezünkkel most hasznosítjuk azt a rengeteg tapasztalatot, amivel sikeres optikai adathordozóink kifejlesztése során gazdagodtunk. Mi vezetjük be elsőként a piacra ezt a világraszóló fejlesztést, – tette hozzá Leye.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.