Hirdetés
. Hirdetés

Rendőrségi akció a torrentezők ellen

|

Az amerikai hatóságok elérhetetlenné tették a KickassTorrents doménjeit, a lengyelek letartóztatták a webhely feltételezett tulajdonosát, a 30 éves Artem Vaulint.

Hirdetés

Komoly csapást mért az Egyesült Államok az egyik legnépszerűbb illegális fájlmegosztóra, a KickassTorrentsre, Legyelországban pedig őrizetbe vették az ukrán Artem Vaulint, aki a feltételezések szerint a szolgáltatást üzemeltette. A szerzői jogok megsértésével vádolják, és az amerikai Igazságügyi Minisztérium kérni fogja a kiadatását. Az amerikaiak egyúttal blokkolták a hálózathoz tartozó doméneket. Az ügyészek szerint a KickassTorrents jóval 1 milliárd dollár feletti értékű, szerzői jog által védett tartalmat osztott meg 2008 óta.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.