Hirdetés
. Hirdetés

Üzleti alkalmazás Google Glassre

|

Úgy tűnik a Dyntell amerikai piacra lépése sikeres lesz.

Hirdetés

Ígéretesen alakul az amerikai terjeszkedés a magyar Pannon Szoftver Kft. tengerentúli leányvállalata, a Dyntell Corporation számára, a hazai fejlesztésű szoftverek iránt már a nagyobb amerikai vállalatok is érdeklődnek – hangzott el a cég budapesti sajtótájékoztatóján kedden. Salga Péter, a Pannon Szoftver Kft. ügyvezetője elmondta: az első lépésként az Egyesült Államokban a tisztán magyar fejlesztésű, felhő-alapú 1clickbusiness nevű megoldással nyitottak a mikro- és kisvállalkozások felé. Az ajánlatadó, számlázó szoftver mellett az amerikai piacon is megjelentek a Pannon Szoftver nagyobb cégeknek szóló vállalatirányítási (ERP) termékei is.

Hirdetés

Az ügyvezető hangsúlyozta: az amerikai szakmai kapcsolatok révén lehet sikeresen megjelenni a tengerentúlon. A Dyntell Corporation mára egy regionális viszonteladó partnerrel is szerződést kötött, a nagymúltú, amerikai kormányzati projektekben is részt vevő Custom Software Systems sikerrel hozza az első ügyfeleket. Salga Péter hozzátette: további két regionális viszonteladó partnerrel előrehaladott tárgyalások folynak. Poór Károly, a vállalat marketing igazgatója az eseményen hozzátette: a 2013-as amerikai megjelenés után 2015-re már minimum öt nagy futó projektet és félmillió dolláros árbevételt várnak csak az amerikai leányvállalattól.

Az eseményen szó volt a cég Google Glassre írt szoftvereinek fejlesztéseiről is. A Pannon Szoftver Kft. több éve fejleszt Android és iOS operációs rendszerre írt üzleti applikációkat, jelenleg a Google okosszemüvegére tervezett szoftvereken is dolgoznak. A sajtóeseményen bemutattak egy Google Glasst is, amelyen egy QR-kód olvasó szoftver futott, valamint szó esett arról is, hogy a Pannon Szoftver többek közt a raktárkezelésben, készletnyilvántartásban alkalmazható appot is fejleszt az eszközre.

 

A cég az eseményen szólt a havidíjas konstrukcióban is elérhető Business Intelligence szolgáltatásáról is, amely a szigetszerűen rendelkezésre álló adatokból mélyebb elemzéseket képes leszűrni. A gyártó vállalatok számára az alkalmazás a korábbiaknál sokkal hatékonyabb költségelemzést, hatékonyságvizsgálatot tesz lehetővé. Ezen felül olyan valós idejű információkat közöl a vezetővel, melyek az azonnali cselekvést, gyors és pontos döntést tesznek lehetővé.

A Pannon Szoftver 2000 óta fejleszti, értékesíti és vezeti be üzleti rendszereit, a kis- és nagyvállalati körben egyaránt. Termékei közt szerepelnek a Dyntell márkanév alatt megjelenő vállalatirányítási rendszerek, ügyviteli szoftverek, integrált webes megoldások, vonalkódos mobil ügyviteli szoftverek és üzleti intelligencia megoldások egyaránt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.